صدف ایمان


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
***سلام به وبلاگ ما خوش اومدید و امیدوارم از وبلگ ما خوشتون بیاد و با نظراتتون ما رو همراهی کنید***
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 197
بازدید دیروز : 8
بازدید هفته : 206
بازدید ماه : 197
بازدید کل : 98984
تعداد مطالب : 101
تعداد نظرات : 20
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


کاریکاتور بانوان در مترو تهران
نویسنده : معصومه - مهدیه - محبوبه - فائزه - فاطمه
تاریخ : یک شنبه 14 مهر 1392

 

2: بپا بارت رو نبرن :روسری ننه ات رو میزاری

 

3:مسافر قسنطنیه خانم ضاغارت

4:مجرم فراری:مرد زن نما

 

5: نگاه به دک و پزش نکنین طی خریده بره نوکری

6: فرش دستباف ابریشم تروخدا بخرین

7:مامان دستمال توالت دور گردنم بستم تا قب قبم بخابه

8: مامان پس این گن لاغری و درازی که میرسه

9:اخه ادم عاقل مغنه و کوهان شتر

10:اوستا قصاب در قالب ننه اقدس

11:معلم نمونه ی ایران(سیاسی)

12:هم چادر هم مانتو هم کفش قرمزی هم لا ک

 

13:مامانی آهنگ 2700سالرو شنیدی؟

14:حد اقل خوبه یک نفر استاندارد وایساد

 

15: بدون شرح (باتیستا بوزینه)

16:چرا نمی تونم  رو پاهام وایسم

 

17:اولین افغانی که موهایش را مش کرد

18: مادر ترضا(بلا نسبت)

 

19:پس چرا قلی جون نمی آد

20:غیر قابل استاندارد

21:خانم خانم دود سیگارت محیط رو آلوده کرد

22:دوستدار علم و هنر فرزند ماساژور کوروش کبیر

 

23:عزیزم موبایل و رژ لب توی مدرسه ممنوعه (لطا به جیبش دقت کنید: رو موبایلش نوشته ؟boy)

24:مامان بلاخره تونستم بند بندازم

25:ورزشکار عزیز مسافر پاپو اگینه نو برای مسابقات المپیک دماغو ها

 

 
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
چند روایت درباره اهمیت حجاب در نظر فاطمه زهرا علیهاسلام:
نویسنده : معصومه - مهدیه - محبوبه - فائزه - فاطمه
تاریخ : شنبه 13 مهر 1392

حضرت موسی بن جعفر علیه السلام از پدران گرامیش از حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام نقل فرمود که:
روزی شخص نابینایی اجازه ورود خواست. فاطمه علیهاسلام برخاست و چادر به سر کرد.
رسول خدا فرمود:« چرا از او رو می‌گیری، او که تو را نمی‌بیند؟» 

 

فاطمه عرض کرد:« او مرا نمی‌بیند، اما من که او را می بینم. و او اگر چه مرا نمی‌بیند ولی بوی مرا که حس می‌کند.»
رسول خدا فرمود:« شهادت می دهم که تو پاره تن منی.»

روزی رسول خدا از اصحاب خود پرسید:« نزدیکترین حالات زن به پروردگارش کدام است؟» اصحاب نتوانستند جواب بدهند. این سؤال به گوش فاطمه علیهاسلام رسید. فاطمه فرمود:« نزدیکترین حالات زن به پروردگارش وقتی است که در خانه اش بنشیند (و خود را در کوچه و بازار، جلو چشم نا محرمان قرار ندهد.)»
وقتی رسول خدا این سخن را شنید، فرمود:« فاطمه پاره تن من است.»

امیرالمؤمنین علیه السلام می‌فرماید: روزی رسول خدا از ما پرسید:« بهترین کار برای زنان چیست؟»
فاطمه علیهاسلام پاسخ داد:« بهترین کار برای زنان این است که مردان را نبینند و مردان نیز آنها را نبینند »
رسول خدا فرمود:« فاطمه پاره تن من است »

رسول خدا بعد از ازدواج فاطمه علیهاسلام کارها را بین او و علی علیه السلام تقسیم کرد و فرمود کارهای منزل با فاطمه و کارهای خارج از منزل با علی.
فاطمه علیها سلام می‌فرماید:« هیچ کس نمی‌‌داند من چقدر خوشحال شدم که رسول خدا مرا از ظاهر شدن در پیش چشم مردان معاف کرد.»

 

روزی فاطمه زهرا سلام الله علیها به اسماء فرمود:« چه بد است این تخته‌هایی که بدن مرده را برای تشییع جنازه روی آن می‌گذارند! زیرا وقتی زنی را روی آن قرار می دهند و پارچه ای بر بدنش می کشند، حجم بدن او معلوم است.»

 

اسماء گفت:« من که در حبشه بودم، می‌دیدم مردم آنجا تابوتی از چوب درست می‌کردند و مرده را داخل آن می‌گذاشتند.»
سپس اسماء با چوب خرما تابوتی لبه‌دار درست کرد و به فاطمه علیهاسلام نشان داد. حضرت فاطمه بسیار خوشحال شد و فرمود:« این خیلی خوب است. وقتی مرده را داخل آن قرار دهند و پارچه‌ای روی آن بکشند، دیگر معلوم نمی‌شود مرده مرد است یا زن.» و فرمود:« پس از مرگم، مرا در همین تابوت بگذارید.»

 
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
فواید حجاب
نویسنده : معصومه - مهدیه - محبوبه - فائزه - فاطمه
تاریخ : شنبه 13 مهر 1392

عفاف و پاک دامنی دارای فوایدی است که به چند مورد آن اشاره می کنیم:
1. حفظ نفس: عفاف موجب کنترل و حفظ نفس از بدی ها می شود. در این باره حضرت  علی (علیه السلام) می فرماید: «پاک دامنی نفس را حفظ می کند و از پستی ها  دور می کند». (1)
2. عزت و سربلندی: انسان عفیف در سایه ی عفاف عزت پیدا می کند.
3. سلامت جامعه: عفاف، سلامت جامعه را به دنبال دارد، زیرا هر جامعه ای را  افراد آن تشکیل می دهند و اگر این افراد صالح و عفیف باشند، بالطبع سلامت جامعه را باعث می شود و آن را از آسیب مصون می دارد.
4. پاکی اعمال: عفاف وسیله ای است برای پاک شدن اعمال. هرگاه که پای نفس و امیال نفسانی در میان نباشد، اخلاص در عمل جای خود را باز خواهد کرد.
5. قدر و منزلت  الهی: از دیگر برکات عفاف قدر و منزلت و نزدیکی به درگاه خدا است. حضرت علی (علیه السلام) در این باره می فرمایند: «کسی که عفت داشته باشد، گناهانش  سبک می شود». (2)
6. فرونشاندن آتش شهوت: حضرت علی (علیه السلام) می فرمایند: «العِفۀ تُضَعِّف الشهوۀ؛ (3) عفت شهوت را کاهش می دهد».
7. قناعت: بنا به گفته ی حضرت علی (علیه السلام) «عفت محصولاتی به بار می آورد که قناعت از جمله ی آن هاست». (4)
8. استحکام بنیاد خانواده: عفاف موجب تحکیم بنیان خانواده می شود و بی عفتی  باعث تزلزل آن می شود. چه بسا طلاق هایی که بی عفتی مردم یا زن آن را باعث  می شود.
زمینه های عفاف
الف) زمینه های فردی:
1. ایمان: ایمان به خدا و زندگی پس از مرگ از بهترین و قوی ترین راه های پیش گیری از شهوت و هوس های دنیوی است.
2. تقوا: انسان، با تقوا و خداپرست کم تر دچار خواسته های نفسانی و شهوانی می شود.
3. آگاهی: اگر انسان به فواید عفاف آشنا باشد، سعی می کند آن را در زندگی به کار بندد.
4. نماز و عبادت: بهترین و پر ثمرترین بازدارنده ی انسان از فساد و گناه،  عبادت نماز و عبادت خداوند، ایمان انسان را قوی می کند و او را از بی عفتی و زشتی مصون می دارد. قرآن می فرماید: «همانا نماز انسان را از زشتی و  منکرات باز می دارد». (5)
5. حیا: از ثمرات عفاف که اصلی ترین موانع  انحراف جنسی می باشد، حیا است که برخاسته از ادراک خوبی ها و بدی های  اختیاری است که انسان به دلیل داشتن آن، از حیوانات برتر شمرده شده است.
6. کنترل نگاه: کنترل چشم در نگاه کردن به چیزهای حرام از زمینه های فردی  عفاف و باعث سلامت جامعه می باشد. برای کنترل نگاه اموری چون: توجه به علم و آگاهی خداوند و به این که در هر لحظه خدا کارهای ما را زیر نظر دارد، توجه به قیامت و عذاب های آن و توجه به این که دست ها و زبان و پاها و سایر  اعضای بدن علیه انسان شهادت می دهد، مؤثر خواهد بود.
ب) زمینه های خانوادگی:

1. پاک دامنی همسر: یکی از زمینه های عفاف در خانواده، داشتن همسری پاک دامن و عفیف است، زیرا همسر پاک دامن تأثیر بسزایی در عفت همسر خویش دارد، به  علاوه این که همسر عفیف، فرزندان عفیف تربیت کرده، الگوی آن ها خواهد بود.
2. ازدواج: از مهم ترین راه های مبارزه با بی عفتی تشکیل خانواده است. قرآن  در این باره می فرماید: «مردان و زنان بی همسر و هم چنین غلامان و کنیزان  صالح و درست کارتان را به نکاح یک دیگر درآورید و اگر فقیر باشند، خداوند  آن ها را بی نیاز خواهد کرد که رحمت خدا وسیع است». (6)
3. تحکیم پیوند زناشویی: یکی از زمینه های تحکیم پیوند زناشویی است. به تجربه ثابت شده  خانواده هایی که کانون گرم و صمیمی ای داشته اند، کم تر دچار اختلاف شده  اند. در این بین، هدیه دادن، محبت کردن، آرایش و تأمین نیاز جنسی همسر  دارای اهمیت است.
4. مراقبت از خانواده: نگه داری خانواده، به تعلیم و  تربیت صحیح و امر به معروف و نهی از منکر و فراهم ساختن محیطی پاک و خالی  از هر گونه آلودگی در فضای خانه و خانواده است.
5. غیرت: یکی از عوامل  اساسی عفت، غیرت و تعصب است. کسی که برای ناموس خود حرمت قائل می شود و  تعصب دارد، به خود اجازه ی خیانت به دیگران نمی دهد. او می داند که اگر به  ناموس دیگری سوء نظری داشته باشد، مطمئناً دیگران نیز به ناموس او سوء نظر  خواهند داشت. بنابراین غیرتش به او اجازه را نمی دهد. حضرت علی (علیه  السلام) می فرماید: «مازنی غیور قط؛ (7) شخص با غیرت زنا نمی کند».
ج) زمینه های اجتماعی:
1. امر به معروف و نهی از منکر: اگر بپذیریم که جامعه مانند یک بدن است و  افراد جامعه اعضای این بدن هستند، هنگامی که جامعه دچار فساد و اختلاف می  شد، بر همه افراد واجب است برای جلوگیری از آن اقدام نمایند؛ یکی از این  راه ها امر به معروف و نهی از منکر است که از زمینه های اجتماعی عفاف می  باشد.
2. حجاب: از زمینه های اجتماعی عفاف و حجاب و پوشش است که اسلام  بسیار به آن اهمیت داده است. تا زمانی که زن چون غنچه ای در داخل حجاب  باشد، کسی قصد چیدن آن را نمی کند؛ اما هنگامی که حجاب کنار رود و غنچه باز شود، هوسرانان قصد چیدن او را می کنند و بعد از پرپر کردن، آن را به دور  می اندازند. قرآن می فرماید: «حجاب برای این است که زنان شناخته نشوند و  مورد اذیت و آزار قرار نگیرند». (8)

 
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
حجاب از نظر امام خامنه ای
نویسنده : معصومه - مهدیه - محبوبه - فائزه - فاطمه
تاریخ : چهار شنبه 10 مهر 1392
من مي‌گويم چادر، هم بهترين نوع حجاب است و هم يک نشانه ملي ماست که هيچ منافاتي با هيچ نوع تحرکي از زن ندارد. اگر واقعا کار اجتماعي وکار سياسي و کار فکري به معناي تحرک باشد، لباس رسمي زن مي‌تواند چادر باشد که بهترين نوع حجاب است. البته مي‌توان محجبه بود ولي چادر نداشت منتها همين‌جا هم بايد آن مرز را پيدا کرد.

عده‌اي از چادر فرار مي‌کنند به خاطر اينکه هجوم تبليغاتي غرب دامن گيرشان نشود. اما از چادر فرار مي‌کنند به آن حجاب واقعي بدون چادر هم رو نمي‌آ‌ورندچون آن را هم غرب مورد تهاجم قرار مي‌دهد.

تصور نکنيد اگر مافرضاً چادر را کنار گذاشتيم آن مقنعه کذايي را.. درست کرديم دست از سر ما بر مي‌دارند، آنها به اين چيزهاي قانع نيستند بلکه مي‌خواهند همان فرهنگ منحوس خودشان را در اينجا مثل زمان شاه که زن اصلاً حجاب و پوشش نداشت عمل شود.

رضاخان اين مرد قلدر نادان بي‌سواد آمد و خود را در اختيار دشمن قرار داد. يکباره لباس اين کشور را عوض کرد، بسياري از سنتهاي مردم را تغيير داد، دين را ممنوع کرد...

شما ببنيد در وضع امروز چقدر رسواست که يک پادشاهي يکباره لباس ملي يک کشور را عوض کند شما به اقصي نقاط دنيا مثل هند سفر کنيد. ملتها لباس ملي خودشان را دارند وبه آن افتخار مي‌کننند و از آن احساس سرشکستگي هم نمي‌کنند ولي آنها آمدند يکباره لباس ملي اين ملت را ممنوع کردند. چرا با اين لباس نمي‌شود عالم شد! و حال اين که بزرگترين دانشمندان ايراني که آثار آنها هنوز در اروپا تدريس مي‌شود با همين فرهنگ، لباس و در همين محيط پرورش يافتند. مگر لباس چه تاثيري دارد؟

اين چه حرف و منطق مسخره‌اي است که مطرح کردند؟ آنها لباس يک ملت را عوض کردند؟ چادر را از سرزنها برداشتند و گفتند با چادر غيرممکن است که زني عالم و دانشمند بشود و در فعاليت اجتماعي شرکت بکند! سوال من اين است که با برداشتن چادر در کشور ما زنها تا چه اندازه در فعاليتهاي اجتماعي شرکت کردند؟ مگر در دوران رضاخان و پسرش فرصتي داده شد تا زنهاي ما در فعاليتهاي اجتماعي شرکت کنند.

زنهاي ايراني زماني وارد فعاليت اجتماعي شدند و کشور را با دستهاي تواناي خود متحول کردند و مردهاي اين کشور را به دنبال خود به ميدان مبارزه کشيدند که چادر سرشان کردند.

 
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
چادر
نویسنده : معصومه - مهدیه - محبوبه - فائزه - فاطمه
تاریخ : سه شنبه 9 مهر 1392

بهترین و کاملترین نوع حجاب و پوشش اسلامی،چادر است که سراسر حجم بدن زن را می پ.وشاند و جلب توجه نامحرمان را به کمترین حد می رساند به شرطی که نکات زیر در ان رعایت شود:

1- کاملا بدن را بپوشاند و نازک نباشد.

2- رنگی نباشد، زیرا چادر رنگی بودن به خاطر جاذبه خاصی که دارد،به ویژه برای دختران جوان ، چشم های نامحرمان را به خود جذب می کند.

3-باید به گونه ای از چادر استفاده نمود که در برابر نامحرمان کنار نرود.

4- چادر ساده باشد و با نقش و نگار نباشد.

5- لازم است همراه استفاده از چادر ، پوشش زیر چادر نیز مناسب باشد به طوری که در براب باد و هر حادثه دیگر به یک باره اعضای بدن مورد دید نامحرمان قرار نگیرد.

6- استفاده از چادر باید همراه با حیا و عفاف باشد

 
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دین و زندگی و آدرس 8332.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار مطالب

:: کل مطالب : 101
:: کل نظرات : 20

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 197
:: باردید دیروز : 8
:: بازدید هفته : 206
:: بازدید ماه : 197
:: بازدید سال : 1070
:: بازدید کلی : 98984

RSS

Powered By
loxblog.Com